Запрошуємо науково-педагогічних працівників/ць Університету

Оголошення! Запрошуємо на тренінг «Життя без страху, сумнівів та зневіри: як попередити та запобігти гендерно зумовленому та домашньому насильству»
03.09.2024
Show all

Запрошуємо науково-педагогічних працівників/ць Університету

на онлайн вебінар із питань попередження та виявлення гендерно зумовленого та домашнього насильства

📆Дата проведення: 6 вересня 

Час:  13:10 –14:30

📍 Місце: MS Teams (онлайн формат)

🧖‍♂️Тренер:  Богдан Руденко – психолог у руслі Позитивної психотерапії та КПТ, фахівець із неформальної освіти дорослих, експерт із розвитку соціальних послуг. Автор методичного посібника для тренерів із питань протидії гендерно зумовленому та домашньому насильству, курсу із запобігання психологічному насильству та токсичним стосункам «Не дрібниці», автор інтерактивної гри-симуляції консультування постраждалих від домашнього насильства.

Богдан досвід консультацій у якості експерта та проведення тренінгів для міжнародних організацій UNDPA, UNFPA, UNISEF, GIZ, IOM і практичний досвід кризових консультацій та соціально-психологічної підтримки постраждалих від домашнього насильства та внутрішньо-переміщених осіб у складі мобільних команд соціально-психологічної підтримки. Тренер національної тренерської мережі з запобігання та протидії домашнього насильства Фонду народонаселення ООН в Україні та тренерського центру Вищої школи публічного управління.

Вебінар підготовлено у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади.  Думки, погляди та рекомендації, викладені у цьому заході, належать авторам(-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Канади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *