“Роль громадських організацій в євроінтеграційних процесах”

БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ
16.10.2023
7 ДНІВ ПРОГРЕСИЛЬНОСТІ
20.10.2023
Show all

“Роль громадських організацій в євроінтеграційних процесах”

17 жовтня 2023 року доцентка кафедри Алла Нітченко взяла участь у тренінгу Школи адвокації для громадських лідерів в Україні та Сакартвело “Роль громадських організацій в євроінтеграційних процесах”.

Тренерка – Кеті Бахтадзе, юристка, захисниця прав жінок з великим досвідом роботи в сфері громадських організацій.

Пані Кеті поділилася  досвідом Сакартвело у сфері євроінтеграції, обговорили неурядові організації, їх види, сфери впливу та деталі діяльності на прикладі Грузії,  Європейський Союз та його відмінності від Східного партнерства, розглянули CSO Meter, за допомогою якого здійснюється моніторинг та підтримка покращення середовища, в якому працюють організації громадянського суспільства в країнах Східного партнерства.

Під час тренінгу учасники «створили» власну громадську організацію, розробивши стратегію розвитку за векторами, які були запропоновані тренеркою.

Онлайн-школа проводиться ГО “Вектор прав людини (Україна) у партнерстві з ГО “Світ толерантності” (Сакартвело) в межах проєкту “Роль правозахисників)-ць) у євроінтеграції України та Сакартвело” за підтримки Human Rights House Foundation та фінансується Європейським Союзом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *