Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітникиНаціонального університету «Чернігівська політехніка»!Прийміть найщиріші вітання з Днем знань та початком нового 2020-2021 навчального року!

Оголошення !
31.08.2020
“Інформація як інструмент впливу”
09.09.2020
Show all

Шановні студенти, аспіранти, викладачі та співробітникиНаціонального університету «Чернігівська політехніка»!Прийміть найщиріші вітання з Днем знань та початком нового 2020-2021 навчального року!

2020 рік став для всіх нас неабиякою перевіркою на витримку та згуртованість. Враховуючи ті обставини, в яких ми всі з вами опинились, закликаю всіх бути сумлінними та відповідальними, адже саме від поведінки кожного з нас залежить, як швидко ми зможемо вийти з карантинних обмежень і повернутися до нормального життя. Всі зміни щодо організації діяльності нашого Університету в період карантину представлені на сайті: https://www.stu.cn.ua/news_view/3544/.

Із ? вересня навчання розпочинають студенти та аспіранти старших курсів згідно з графіком навчального процесу та відповідно до розкладу занять (див. на сайті: https://schedule.stu.cn.ua/view/schedule.php). Навчання розпочинаємо з непарного тижня.

Здобувач вищої освіти самостійно обирає вид навчання – аудиторне, дистанційне або змішане навчання (наприклад, лекції студент може прослухати в дистанційній формі, а практичні і лабораторні роботи виконати в аудиторії). Якщо здобувач вищої освіти обирає дистанційне навчання – він особисто повинен попередити про це викладача, а викладач в свою чергу має забезпечити доступ до всіх необхідних навчально-методичних матеріалів для організації освітнього процесу за допомогою технологій дистанційного навчання (системи Moodle, Telegram-чатів, соціальних мереж та ін.). У потокових лекційних аудиторіях встановлені камери для підключення студентів, які виявили бажання слухати лекцію згідно з розкладом он-лайн (перелік аудиторій та відповідні посилання розміщені в системі Moodle).

З ?? вересня розпочинається навчання для всіх груп заочної форми навчання), за розкладом занять слідкуйте на сайті Університету у розділі «Розклад».

З ?? вересня до навчання приступають студенти 1 курсу (бакалаври і магістри). Розклад занять ближче до початку навчання буде розміщено на сайті Університету у розділі «Розклад». Це також буде непарний тиждень.

Найголовніше, що всім нам потрібно знати і дотримуватись:

– з метою запобігання скупчень людей з 07:30 до 16:30 будуть задіяні всі входи в приміщення навчальних корпусів і гуртожитків;

– допуск до Університету батьків або супроводжуючих осіб, крім тих, які супроводжують осіб з інвалідністю, заборонено;

– допуск до приміщень Університету учасників освітнього процесу здійснюється за умови використання засобів індивідуального захисту (респіратора або захисної маски, в тому числі виготовлених самостійно) після проведення термометрії безконтактним термометром;

– працівники та здобувачі вищої освіти із ознаками гострого респіраторного захворювання або підвищеною температурою тіла понад 37,2°С не будуть допускатися до приміщень Університету;

– захисні маски можуть не використовуватися під час проведення занять у навчальних аудиторіях (за умови дотримання обов’язкової соціальної дистанції). Під час пересування приміщеннями Університету використання захисних масок є ОБОВ’ЯЗКОВИМ.

Університет забезпечений всім необхідним на період карантину: є місця для обробки рук антисептиками, придбано в достатній кількості безконтактні термометри, дезінфектори, постійно проводиться очищення і дезінфекція поверхонь. Звертаюся до Вас з проханням дотримуватися дистанції, носити маски, піклуватися про себе і оточуючих.

Закликаю всіх викладачів, студентів та аспірантів використати усі можливості аудиторного та дистанційного навчання для формування конкурентоспроможних фахівців, здатних адаптуватися до складних реалій сьогодення.

Вітаю вас з початком навчального року! Бажаю натхнення на звершення нових задумів та завдань, терпіння, наполегливості у досягненні своєї мети, самореалізації та обов’язково міцного здоров’я!

З повагоюв.о. ректора Олег НОВОМЛИНЕЦЬ

НУ “Чернігівська політехніка” – офіційна сторінка

1 вересня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *