Підводимо підсумки реалізації міжнародного проєкту «Програма розширення прав та можливостей для молодих журналістів «Нові Медіа» (NEW MEDIA)

“Інформація як інструмент впливу”
09.09.2020
Зустріч зі стейкхолдерами
14.09.2020
Show all

Підводимо підсумки реалізації міжнародного проєкту «Програма розширення прав та можливостей для молодих журналістів «Нові Медіа» (NEW MEDIA)

Шановні студенти, викладачі, журналісти, представники ЗМІ, громадських організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування! Запрошуємо на круглий стіл, присвячений підведенню підсумків реалізації проєкту «Програма розширення прав та можливостей для молодих журналістів «Нові Медіа» (NEW MEDIA)».

Круглий стіл відбудеться 14 вересня 2020 року на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» за адресою м. Чернігів, вул. Шевченка, 95, корп. 1, ауд. 318, початок о 15.00.

Захід проводиться Національним університетом «Чернігівська політехніка» спільно з Фундацією Прав Людини в Україні та громадською організацією «Центр Ґендерної Освіти».

Під час круглого столу обговорюватимуться результати, отримані в процесі реалізації програми, їх вплив на життя цільових груп, міста, області. Будуть представлені етапи реалізації, заходи, які проводились в рамках реалізації проєкту протягом травня-вересня 2020 року.

«Програма розширення прав та можливостей для молодих журналістів «Нові Медіа» (NEW MEDIA) реалізується з метою посилення професіоналізму молодих лідерів громадських організацій, блогерів та журналістів у царині розвитку блогерства, правозахисту і молодіжного лідерства.

Проєкт виконується у співпраці з Вільнюським університетом, ГО «Фундація Прав Людини» та фінансується коштами Міністерства Закордонних Справ Литовської Республіки.

Національний університет “Чернігівська політехніка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *