Відбувся круглий стіл «Підсумки реалізації проекту «Програма розширення прав та можливостей для молодих журналістів «Нові Медіа» (NEW MEDIA)»

До уваги наших вступників!
15.09.2020
Невід’ємною складовою дня міста ЛЕГЕНД стали наукові пікніки
21.09.2020
Show all

Відбувся круглий стіл «Підсумки реалізації проекту «Програма розширення прав та можливостей для молодих журналістів «Нові Медіа» (NEW MEDIA)»

14 вересня 2020 року з ініціативи ГО «Центр гендерної освіти» та ГО «Фундація прав людини» відбувся круглий стіл «Підсумки реалізації проєкту «Програма розширення прав та можливостей для молодих журналістів «Нові Медіа» (NEW MEDIA)» за участі молоді, представників медіа-спільноти, органів державної влади та місцевого самоврядування.

З вітальним словом до учасників заходу звернулась голова ГО «Центр гендерної освіти», проректорка з науково-педагогічної та виховної роботи НУ «Чернігівська політехніка» Мельник Ольга, яка подякувала всім за активність та докладені зусилля у справі розвитку блогерства, правозахисту і молодіжного лідерства.

Координаторка проєкту «Нові медіа» в Чернігівській області Наталія Шакун презентувала звіт про основні проєктні активності і досягнення учасників програми, подякувала партнерам проєкту та висловила сподівання на продовження діяльності викладацького та студентського активу в напрямку просування правозахисної тематики та медіаграмотності.

Власним досвідом журналістської діяльності поділилась Стельмах Оксана, директорка Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА, яка підкреслила важливість реалізації подібних проєктів та у молодіжному середовищі з огляду на їх вплив на цільову групу, місто, область.

 Сподівання на подальшу співпрацю з ГО «Центр гендерної освіти» та НУ «Чернігівська політехніка» висловив Котеленець Олег, заступник директора КУ «Чернігівський обласний молодіжний центр» ЧОР.

Враженнями від участі у проєкті «Нові медіа» та подальшими планами його реалізації поділились тренери-викладачі НУ «Чернігівська політехніка» – Сергій Сапон, Юлія Перетятько, Тетяна Забаштанська, Олена Герасименко, Олександр Марущак. З короткими промовами до учасників заходу звернулись найактивніші учасники проєкту – студенти НУ «Чернігівська політехніка» Катерина Щербак, Катерина Литвин, Віторія Швець, Марія Герасиимчук, Яніна Здор.

Результатом круглого столу стала домовленість про те, що подібні зустрічі мають відбуватись на постійній основі з метою популяризації блогерства, правозахисту і молодіжного активізму.

Проєкт виконується у співпраці з Вільнюським університетом, ГО «Фундація Прав Людини» та фінансується коштами Міністерства Закордонних Справ Литовської Республіки.

Національний університет “Чернігівська політехніка”

#NEW_MEDIA
#ChePolytech
#Центр_Гендерної_Освіти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *