КАРАНТИН НЕ СТАВ НА ЗАВАДІ ДЛЯ ЦІКАВИХ ЗУСТРІЧЕЙ
06.11.2020
Міжнародний день толерантності
16.11.2020
Show all

ГОСТЬОВІ ЛЕКЦІЇ ОНЛАЙН

Карантин – це не тільки обмеження, це ще й насичене он-лайн спілкування зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність». Наші стейкхолдери надзвичайно зайняті люди, тому зазвичай зустрічі зі здобувачами ВО відбувались раз-два на семестр. Тепер в онлайн форматі організовуємо гостьові лекції раз на тиждень. Завдяки конференції ZOOM провести зустріч можна навіть на робочому місті.Так, кафедрою започатковано проект «Гостьові лекції онлайн».13.11.2020 р. відбулась друга гостьова лекція в рамках даного проекту з нашим стейкхолдером Скрипкою Олексієм співробітником Служби Безпеки України.Говорили про роль та місце Служби безпеки України в системі правоохоронних органів, зокрема Управління СБ України в Чернігівській області, порядок проходження служби в підрозділах СБ України, а також умови вступу на військову службу в СБ.

Дякуємо нашому стейкхолдеру за змістовну бесіду та приділений час.

#che_polytech#ktidpkp_che_polytech

5 Comments

  1. Влад :

    Дуже радий що був на цій онлайн конфренції. Дізнався багато чого нового, корисного про свою майбутню професію, та особисто для себе.

  2. Микита :

    Дуже сподобалася ця кураторська година, було приємно слухати та знаходитися на ній, для себе пізнав деякі нові речі, які будуть корисними для мене та у нагоді.

  3. Євгенія Проценко :

    Була дуже рада цій кураторській годині , було приємно слухати ,багато корисних речей було сказано

  4. Владислав :

    Гостьові лекції є важливими для студентів. Це гарна можливість краще засвоїти матеріал, а також дізнатися щось цікаве від людини, яка має великий досвід та працює в цій сфері.

  5. Ярослав Лебедєв :

    Дуже сподобалася ця кураторська година!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *