Шановні колеги – викладачі, студенти та співробітники, щиро дякую за Вашу підтримку на виборах ректора Національного університету «Чернігівська політехніка».
26.11.2020
Центр ґендерної освіти НУ «Чернігівська політехніка #16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА
30.11.2020
Show all

ПАМ’ЯТАЄМО…

27 листопада 2020 р. студенти групи ПД 201 спеціальності “Правоохоронна діяльність” та доцент кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Карпова І.Г. долучились до заходу, організованого у Національному університеті біоресурсів і природокористування України (Київ) в режимі MEET-конференції із вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 рр.

На початку зустрічі учасники передивились в on-line режимі відео екскурсію із Національного музею Голодомору України.

У своєму виступі І.Г. Карпова звернула увагу на причини Голодомору на Чернігівщині. Розповіла про традиції дослідницької роботи з вивчення Голодомору на Чернігівщині, яку проводять викладачі та студенти НУ “Чернігівська політехніка”.

Здобувачі вищої освіти НУ «Чернігівська політехніка» групи ПД-201 К. Дворниченко, С. Павлова та К. Корогод ознайомили зібрання зі спогадами очевидців, яких вони опитували.

Захід організований за ініціативи к.ю.н., доцента, доцента кафедри теорії та історії держави і права юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України Єрмоленко І.М.

Дякуємо за запрошення!

#che_polytech#ktidpkp_che_polytech

2 Comments

  1. Катерина :

    Дуже вдячна, що запросили мене. Це потрібно пам’ятати.

  2. Ярослав Лебедєв :

    Було дуже цікаво та інформативно!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *