КАРАНТИН – НЕ ПЕРЕШКОДА ПРОВЕДЕННЮ КУРАТОРСЬКИХ ГОДИН

РОЗПОЧИНАЄМО реалізацію Проекту бюджету участі “Наша СИЛА В ЄДНОСТІ”
13.02.2021
До уваги студентів, викладачів та співробітників!
18.02.2021
Show all

КАРАНТИН – НЕ ПЕРЕШКОДА ПРОВЕДЕННЮ КУРАТОРСЬКИХ ГОДИН

Як відомо, кураторська діяльність націлена не лише на контроль академічної успішності та відвідування здобувачами вищої освіти навчальних занять, а  забезпечувати гармонійний розвиток особистості здобувачів.

Куратори всіх кафедр знаходяться на постійному зв’язку зі своїми академічними групами, допомагаючи вирішувати організаційні питання, що виникають в процесі дистанційного навчання, проводять тематичні кураторські години.

Зокрема, викладачі кафедри правоохоронної діяльності та загальноправавових дисциплін не забувають про те, що кураторські  години під час карантину онлайн можливі. Використовуючи всі доступні онлайн технології, куратори академічних груп підтримують постійний звʼязок із здобувачами вищої освіти та вже на постійній основі проводять онлайн тематичні кураторські години.

Так, 15.02.2021 р.  в групі ПД-201,  за участі консультанта юридичної клініки «Adiutorium» Владислава Пророченко, проведено тематичну кураторську годину на тему “Конституційно-правова характеристика Національної поліції України як сучасного правоохоронного органу України” .

Дитальніше на нашому YouTube каналі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *