ДОСКОНАЛІСТЬ ВИКЛАДАННЯ І НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ОСВІТІ

Традиційна зустріч ректора НУ «Чернігівська політехніка» зі студентами
17.03.2021
Вас вітає НУ “Чернігівська політехніка”
19.03.2021
Show all

ДОСКОНАЛІСТЬ ВИКЛАДАННЯ І НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ОСВІТІ

17-18 березня викладачі кафедри, доцентки Олена Козинець та Алла Нітченко брали участь у  ІІ-му україно-британському Форумі «Досконалість викладання і навчання у вищій освіті» у рамках Програми вдосконалення викладання у вищій освіті України.

Програма вдосконалення викладання у вищій освіті реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти з метою сприяння обміну кращими практиками та фахового обговорення питань вдосконалення викладання і навчання у вищій освіті в Україні.

На Форумі викладачи мали змогу ознайомитися з досвідом Великої Британії у сфері досконалості викладання, подискутувати про професійний розвиток викладача університету, роль студентів у цьому процесі. Зокрема, прийняли участь у двох панельних дискусіях: «Трансформація викладання: виклики та можливості», «Викладач та студент – як побудувати ефективну взаємодію?». Крім того, переглянули відео-презентації інституційних кейсів та відвідали паралельні воркшопи від британських та українських експертів вищої освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *