Розвиток співпраці з Таджикистаном у сфері освіти і науки

НУ «Чернігівська політехніка» в ТОП-30 закладів вищої освіти України!
07.04.2021
До уваги студентів, викладачів та співробітників !
09.04.2021
Show all

Розвиток співпраці з Таджикистаном у сфері освіти і науки

З 29 березня до 2 квітня 2021 року делегація Національного університету «Чернігівська політехніка», яку очолив ректор, Новомлинець Олег Олександрович, разом з представництвами інших ЗВО України взяла участь у виставці-ярмарку «STUDY IN UKRAINE», яка вперше пройшла в місті Душанбе (Таджикистан).

Студенти та абітурієнти з Таджикистану мали можливість ознайомитись з українськими університетами та дізнатись щодо можливостей навчання в Україні. Університет представив свої спеціальності та переваги навчання саме в  Національному університеті «Чернігівська політехніка».

Водночас, заклади вищої освіти отримали унікальну можливість поспілкуватись з колегами з Таджикистану та обговорити можливі напрямки співпраці. За результатами переговорів, Національний університет «Чернігівська політехніка» підписав угоду з Технологічним університетом Таджикистану щодо академічної співпраці за декількома напрямами, серед яких: академічні обміни для здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників і адміністративного персоналу, реалізація спільних наукових проєктів, створення спільних освітніх програм та окремих курсів тощо. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю на користь розвитку вищої освіти в наших країнах.

Джерело: https://stu.cn.ua/news/rozvytok-spivpraczi-z-tadzhykystanom-u-sferi-osvity-i-nauky/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *