До 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи
19.05.2021
ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ ПЕРЕВІРКИ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ ТА ІНДИВІДУАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ НА ПЛАГІАТ (НОВА РЕДАКЦІЯ)
20.05.2021
Show all

ПРОВЕДЕНО КРУГЛИЙ СТІЛ

20.05.2021 р. з нагоди Дня науки кафедрою було проведено КРУГЛИЙ СТІЛ на тему «ПРОБЛЕМИ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ УКРАЇНИ»

Круглий стіл було проведено за участі стейкхолдерів ОПП «Правоохоронна діяльність», здобувачів вищої освіти та НПП кафедри. Було обговорено проблеми реформування різних правоохоронних органів України, зокрема, Державної фіскальної служби, органів прокуратури, Служби безпеки України та ін., з’ясовано особливості сучасного стану правового регулювання органів, що здійснюють правоохоронну діяльність, визначено шляхи подальшого вдосконалення діяльності правоохоронної системи України.Вперше ми поєднали два формати спілкування.

Захід було проведено у змішаному форматі (офлайн – в аудиторії та онлайн за допомогою платформи Zoom). Такий формат виявився ефективним, оскільки важливість посад наших стейкхолдерів породжує їх надмірну зайнятість.

Участь у круглому столі від стейкхолдерів брали:

Луцький Олег Віталійович Заступник начальника першого відділу слідчого управління Головного управління ДФС у Чернігівській області

Станкевич Юрій Васильович, прокурор першого відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях органів Державного бюро розслідувань Офісу Генерального прокурора

Лазоренко Євгеній Юрійович Прокурор відділу організації і забезпечення підтримання публічного обвинувачення в суді Чернігівської обласної прокуратури

Скрипка Олексій Анатолійович Офіцер Служби безпеки України

Стельмах Ігор Олександрович, спеціаліст відділу протидії кіберзлочинам в Чернігівській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України

Гарига-Грихно Маргарита Михайлівна, експерт, провідний фахівець з організації наукової роботи відділу забезпечення діяльності центру Чернігівського НДЕКЦ МВС та працівники НДКЕЦ .

Гуменський Олександр Анатолійович головний судовий експерт Чернігівського відділення Київського НДІ судових експертиз та працівники ЧВ КНДІСУ.

Щиро дякуємо стейкхолдерам та ЗВО ОПП «Правоохоронна діяльність», які долучилися до нашого наукового заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *