Національний університет “Чернігівська політехніка” посідає 27 місце в Україні за цитованістю наукових праць в системі Google Scholar серед 77 закладів вищої освіти України, включених до світового рейтингу Webometrics
19.08.2021
Контакти деканатів/директоратів, структурних підрозділів університету
26.08.2021
Show all

Вітаємо з Днем Незалежності України!

Це свято втілює в собі давнє прагнення українського народу до свободи і самовизначення. В ньому – мрії багатьох поколінь українців про суверенність та величезне бажання вільно жити і бути господарями на своїй землі. Прагнення до незалежності закладено в генетичному коді  українців. А тому День Незалежності України – це свято вільного духом, сильного та незламного народу!

За 30 років незалежності Україна подолала надзвичайно багато викликів. Ми вистояли й неодмінно переможемо! І всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух української самосвідомості, виховують повагу до Батьківщини, до її Прапора та Незалежності.

Щиро зичимо колективу НУ «Чернігівська політехніка» міцного здоров’я, щастя, миру, щедрої долі, перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України. Нехай серця наповнюються гордістю за Україну, а Наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього країни!

Зі святом! З Днем Незалежності України!

Адміністрація НУ «Чернігівська політехніка»

Джерело: НУ “Чернігівська політехніка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *