Доцент кафедри Козинець О.Г. проходила стажування в ГО «Вектор прав людини»

1 вересня відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню знань та розпочала свою роботу “Школа першокурсника”
01.09.2021
Кафедра правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін долучається до реалізації міжнародного проєкту „Правозахисна програма для лідерів громад „ Я – Медіа”.
07.09.2021
Show all

Доцент кафедри Козинець О.Г. проходила стажування в ГО «Вектор прав людини»

Протягом липня-серпня 2021 р. доцент кафедри Козинець О.Г. проходила стажування в ГО «Вектор прав людини».

Основна мета – сприяння налагодженню діалогу громади та судової гілки влади.ГО «Вектор прав людини» проводить дослідження «Медіавідкритість судів України», яке присвячене вивченню зовнішніх і внутрішніх комунікацій судової влади. Завдяки йому є можливість відслідкувати, які саме комунікаційні інструменти застосовують суди та чи відповідають вони сучасним комунікаційним потребам судової влади та суспільства. Наразі це дослідження є єдиним системним дослідженням комунікаційної діяльності судів, що дає можливість не лише окреслити стан справ поточного року, а й проаналізувати динаміку, оскільки дослідження проводиться четвертий рік поспіль.

Чому проходити стажування в ГО «Вектор прав людини» цікаво та корисно? Тому, що є можливість: – розібратись в системі судоустрою України з середини; – отримати досвід роботи в команді та покращити особисті навички; – отримати сертифікат про проходження стажування.Але основне, це відчути приналежність до великої справи та зробити свій внесок у її розвиток!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *