У МИХАЙЛО-КОЦЮБИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДБУЛОСЯ БЛОГ-КАФЕ «ЖІНКИ, МИР, БЕЗПЕКА: ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО»

Здобувачі вищої оствіти ОПП “Правоохоронна діяльність” знайомилися з особливостями роботи органів прокуратури
22.09.2021
ДОГОВІР ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО
29.09.2021
Show all

У МИХАЙЛО-КОЦЮБИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДБУЛОСЯ БЛОГ-КАФЕ «ЖІНКИ, МИР, БЕЗПЕКА: ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО»

23 вересня 2021 року у Михайло-Коцюбинській громаді Чернігівської області відбулося Шосте блог-кафе «Жінки, мир, безпека: чому це важливо».

Блог-кафе проведено у рамках реалізації проєкту «Мир у цифровий час», що реалізується в НУ «Чернігівська політехніка», ГО Центр гендерної освіти.

Учасники блог-кафе мали можливість через цікаві інтерактивні вправи краще усвідомити, що таке гендерна рівність, глибше зрозуміти вплив збройного конфлікту на жінок і чоловіків та важливість участі жінок в процесах досягнення сталого миру, а також обговорили значення Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки. Мир. Безпека» для України.

Амбасадорці проєкту Аллі Нітченко вдалося максимально залучити учасників до дискусії, створити атмосферу взаємодії, а саме головне – донести важливий меседж, чому в Україні миробудівництво потребує жіночої участі та впливу.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *