АНОНС: БЛОГ-КАФЕ «МОЛОДЬ НА ЗАХИСТІ МИРУ ТА БЕЗПЕКИ»

Підсумки реалізації проєкту «Я –Медіа» у вересні
05.10.2021
Здобувачі вищої освіти ОП “Правоохоронна діяльність” взяли участь у блог-кафе “Молодь на захисті миру та безпеки “, що реалізується в рамках міжнародного проєкту “Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні “Мир в цифровий час”
11.10.2021
Show all

АНОНС: БЛОГ-КАФЕ «МОЛОДЬ НА ЗАХИСТІ МИРУ ТА БЕЗПЕКИ»

НУ «Чернігівська політехніка» та ГО «Центр гендерної освіти» спільно з ГО «Фундація прав людини»  в рамках реалізації проєкту «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «МИР В ЦИФРОВИЙ ЧАС» проводять блог-кафе «Молодь на захисті миру та безпеки»

Дата: 11 жовтня 2021 р. Початок о 14.00.

Тренери: Алла Нітченко, амбасадорка проєкту «Мир в цифровий час» та Денис Іванок, учасник 3-ої міжрегіональної школи-тренінгу «Резолюції РБ ООН 1325 та 2250 в дії. Блогінг та новітні технології».

Місце проведення: м.Чернігів, вул. Козацька 1-а, ауд.212

Мета: підтримка реалізації Резолюцій РБ ООН 2250 шляхом висвітлення й заохочення активного і позитивного внеску молоді в підтримку миру в усьому світі.

Запрошуємо до участі:  студентський актив, членів громадських організацій, громадських діячів, журналістів, блогерів та всіх зацікавлених осіб.

Вхід на захід вільний з дотриманням карантинних норм.

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) і Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *