Здобувачі вищої освіти ОПП “Правоохоронна діяльність” брали участь у науково-практичному семінарі проведеному онлайн спільно з Чернігівським відділом НДЕКЦ МВС України.
16.11.2021
Вітаємо з Міжнарожним днем студентів
17.11.2021
Show all

БРАЛИ УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ

13 листопада 2021 року професор Наталія Коломієць та доценти Наталія Марущак, Олена Козинець, Алла Нітченко взяли участь у тренінгу «Міжнародні стандарти захисту прав дитини у кримінальному процесі», що був проведений на базі Освітнього дому прав людини Громадською організацією «Март» спільно з Гельсінською фундацією прав людини.

Програма тренінгу була цікавою, насиченою та надзвичайно корисною. Так, у межах тренінгу були розглянуті питання: потреби дитини у кримінальному процесі; стандарти поводження з дітьми в контакті з системою правосуддя; дотримання стандартів на досудовому розслідуванні, наслідки їх порушень; дотримання стандартів прав дитини під час судового розгляду; шляхи вирішення та запобігання порушенням стандартів прав дитини.

При розгляді питань тренери використовували різні форми подання матеріалу: презентації, демонстрації уривків відомих фільмів, ігри тощо. Досвід та інформація, отримані на тренінгу, обов’язково будуть використовуватися під час викладання навчальних дисциплін, зокрема: «Забезпечення прав людини у правоохоронній діяльності», «Міжнародні стандарти прав людини», «Поліцейська діяльність», «Кримінологія» та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *