Здобувачі вищої освіти ОПП “Правоохоронна діяльність” відвідали тренінг “Захист прав біженців та шукачів притулку в Україні”

Відкрито виставку «КОЖЕН МАЄ ЗНАТИ СВОЇ ПРАВА!»
06.12.2021
Доцент кафедри Олена Козинець взяла участь у вебінарі від Британської ради British Council Ukraine на тему «ОЦІНЮВАННЯ СТУДЕНТІВ: ЗАОХОТИТИ, А НЕ ЗНЕОХОТИТИ»
09.12.2021
Show all

Здобувачі вищої освіти ОПП “Правоохоронна діяльність” відвідали тренінг “Захист прав біженців та шукачів притулку в Україні”

7-8 грудня 2021 р., в Освітньому Домі Прав Людини відбувся тренінг на тему ” Захист прав біженців та шукачів притулку в Україні”.

Тренінг був проведений за участю студентів юридичного факультету НУ «Чернігівська політехніка», зокрема кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін.

Тренінг був присвячений Процедурі визначення статусу біженця за Конвенцією про статус біженців 1951 року та Закону України “Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту”.

Учасники отримали відповіді на наступні питання : Хто є біженцем? Як отримати статус біженця? Які права та обов’язки біженця? Особливості діяльності ДПСУ в міграційному праві та національне законодавство України в сфері біженців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *