Викладачі та студенти кафедри закінчили курс неформальної освіти від Освітнього дому прав людини “ПРАВА ЛЮДИНИ В ПОСЯКДЕННОМУ ЖИТТІ”

До уваги студентів, викладачів та співробітників!
22.12.2021
16 грудня 2021 р. Олена Козинець в якості волонтерки Освітнього дому прав людини в Чернігові провела показ документального кіно «Лізо, ходи до дому» для студентів І курсу спеціальності «Правоохоронна діяльність» Національного університету «Чернігівська політехніка»
24.12.2021
Show all

Викладачі та студенти кафедри закінчили курс неформальної освіти від Освітнього дому прав людини “ПРАВА ЛЮДИНИ В ПОСЯКДЕННОМУ ЖИТТІ”

ПРАВА ЛЮДИНИ В ПОСЯКДЕННОМУ ЖИТТІ – так називався курс неформальної освіти від Освітнього дому прав людини Чернігів з партнерами.

Слухачами курсу були викладачі та студенти кафедри. Зокрема: доценти кафедри Олена Козинець і Наталія Марущак та студентки ІІ курсу ОПП Правоохоронна діяльність Катерина Ромащенко та Сніжана Павлова.

Курс тривав з 4 листопада 2021 р. в онлайн форматі і завершився дводенним тренінгом (21-22 грудня 2021 р.) в Освітньому домі прав людини Чернігів. Ці два дні були дуже насиченими різноманітними активностями та новими знайомствами.

Дякуємо організаторам та модераторам за цікаві заходи, плідні дискусії та корисні знання про права людини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *