Олена Козинець успішно прослухала курс підвищення кваліфікації та розвитку педагогічних компетентностей викладачів

Відповідно до показників наукової діяльності закладів вищої освіти України, що використовуються при розподілі видатків державного бюджету між університетами у 2022 році Національний університет «Чернігівська політехніка» входить у ТОП-21 кращих ЗВО України
18.02.2022
22.02.2022 р. в онлайн форматі було проведено зустріч з нашим стейхолдером – офіцером-інструктором СБУ для студентів ІІ курсу групи ПД-201 спеціальності 262 “Правоохоронна діяльність”
23.02.2022
Show all

Олена Козинець успішно прослухала курс підвищення кваліфікації та розвитку педагогічних компетентностей викладачів

Протягом 17-21 січня 2022 р. доцент кафедри Олена Козинець була учасницею проекту KNU Teach Week 3.

Навчання було зосереджено не лише на інструментах для викладання, а й на різносторонньому розвитку викладача як фахівця та особистості. Проєкт проходив в online-форматі.

Спікерами були ректор КНУ імені Тараса Шевченка Володимир Бугров, експерти освітнього сектору, а також представники 5 компаній-роботодавців.

Було розглянуто такі теми під час інтенсиву: Система вищої освіти: перспективи, виклики та задачі; Комбінований формат освіти: які методики краще працюють в online, а які – наживо; Методика розробки тестових та інших завдань для перевірки розвитку компетенцій; Новітні підходи у взаємовідносинах студент-викладач: менторство, коучинг, фасилітація; Система вибіркових дисциплін; Як запобігти емоційному вигоранню; Коучинг як сучасна технологія підвищення ефективності освітнього процесу у ЗВО; Ведення персональних сторінок у соціальних мережах для викладача – яких основних правил варто дотримуватися? Перевірка студентських робіт на плагіат; Панельна дискусія: «Кращі рішення для online освіти. Успішні кейси впровадження від освіти та бізнесу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *