До уваги наших майбутніх вступників!
16.04.2022
НПП кафедри та ЗВО взяли участь у ІІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ “АВІАЦІЯ, ПРОМИСЛОВІСТЬ,СУСПІЛЬСТВО”
13.05.2022
Show all

Шановні наші абітурієнти!

Гаряча лінія Приймальної комісії щоденно отримує безліч запитань щодо вступної кампанії цього року. Однак, найчастіше запитання від Вас стосується 👉термінів проведення НМТ (національного мультипредметного тесту) для вступників на освітній рівень бакалавра .

Повідомляємо, що наразі передбачено проведення трьох сесій НМТ: 📌основної – друга половина липня, серпень, 📌додаткової – серпень, 📌спеціальної – вересень.

Переважна більшість учасників НМТ братиме участь в основній сесії тестування, а ті, хто не матимуть змоги прибути до тимчасових екзаменаційних центрів під час основної сесії, зможуть пройти тестування під час додаткової або спеціальної. Найближчим часом графік проведення НМТ буде затверджено і оприлюднено на нашому сайті.

Важливо, що в травні потенційні учасники НМТ мають підтвердити своє бажання складати тест і повідомити про те, де саме вони його планують проходити.

Звертаємо Вашу увагу, що потенційні учасники національного мультипредметного тесту мали отримати 👉повідомлення з необхідними даними для входу на свою Інформаційну сторінку.

Якщо повідомлення від Centr_ZNО Вам не надходило або Ви маєте проблеми із входом на Вашу інформаційну сторінку, то зателефонуйте на спеціальну “гарячу лінію” й дізнайтеся необхідну інформацію.

Телефони «гарячої лінії» (👉працюватиме з 12 по 19 травня): ▪️ +38 095 523 46 47 ▪️ +38 066 680 55 28▪️ +38 068 146 02 21▪️ +38 068 142 05 95

Джерело: Приймальна комісія НУ “Чернігівська політехніка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *