ГРОМАДЯНСЬКА ОСВІТА В УМОВАХ НОВОЇ РЕАЛЬНОСТІ

До уваги наших майбутніх вступників!
30.05.2022
Що таке мотиваційний лист?
02.06.2022
Show all

ГРОМАДЯНСЬКА ОСВІТА В УМОВАХ НОВОЇ РЕАЛЬНОСТІ

31 травня викладачки кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Олена Козинець та Алла Нітченко, а також кафедри філософії і суспільних наук Наталія Шакун та Олена Герасименко успішно завершили Перший тренінг з інтерактивних методик викладання курсу «Демократія: від теорії до практики».

Курс з громадянської освіти «Демократія від теорії до практики» втілюється IFES за підтримки USAID Ukraine – USAID Україна, Міністерства міжнародних справ Канади (Embassy of Canada to Ukraine Canada’s International Development – Global Affairs Canada) та британською допомогою від уряду Великої Британії (British Embassy Kyiv).

Нагадаємо, що ще напочатку 2022 року НУ «Чернігівська політехніка» приєднався до мережі IFES Ukraine і розпочав підготовку викладачів до викладення курсу з громадянської освіти.

Викладачки Університету встигли ознайомитися з історією курсу, методологією викладання та почали практикувати інтерактивні вправи, але війна внесла свої корективи. Завершити навчання вдалося кілька днів тому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *