Останнім часом поширюється інформація, що Національний університет «Чернігівська політехніка» зруйнований і не буде далі працювати

Увага!!! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!!
06.06.2022
Важливо ! Як написати мотиваційний лист
15.06.2022
Show all

Останнім часом поширюється інформація, що Національний університет «Чернігівська політехніка» зруйнований і не буде далі працювати

Студенти і викладачі політехніки читають такі дописи в соціальних мережах з посмішкою.

Адже вони знають, що Чернігівська політехніка, як і всі виші України, вийшла з вимушених канікул 1 квітня і продовжує працювати у повноцінному онлайн-режимі. Наразі освітній процес Чернігівської політехніки нічим не відрізняється від подібного навчання у Львівській політехніці, Київському національному університеті ім. Т.Г. Шевченка, або в Ужгородському національному університеті.Обстріли рашистів пошарпали лише пару корпусів Чернігівської політехніки. І тільки один з п’яти гуртожитків отримав незначні ушкодження.

Але хочемо нагади, що наша політехніка — це не лише 4 корпуси на Шевченка, 95. У 2011 і 2014 роках до політеху приєдналися Чернігівський державний інститут права, соціальних технологій та праці і Чернігівський державний інститут економіки і управління, які долучили до нашого університету корпуси і гуртожитки на вул. Стрілецькій, Бєлова, Козацькій, Ціолковського, пр. Миру тощо. Тож наш університет має достатньо приміщень, щоб просто завтра розпочати навчання в аудиторному режимі.

Україну, Чернігів і Чернігівську політехніку так просто не зламати!

Приймальна комісія університету також працювала без перерви. Наші співробітники не припиняли консультування вступників у соціальних мережах, телефонами і електронною поштою. А як тільки наші славні Збройні сили дозволили нам повернутися у приміщення Приймальної комісії університету, ми почали консультувати очі-в-очі.

Тож не ведіться на фейкі «зрадоманів».

Ті пошкодження, що отримали окремі корпуси політехніки вже усуваються і протягом літа ми повністю відремонтуємося. А восени Чернігівська політехніка відновить свій звичайний офлайн-аудиторний навчальний процес.Чернігівська політехніка працює, працювала і буде працювати в славному місті-герої Чернігів!Тому ми чекаємо на свої майбутніх вступників.

За консультаціями щодо вступу звертайтесяу ФБ: @prijom.stu.cn.uaв

Instagram: https://instagram.com/admissions_board_cnut.

..у Telegram: t.me/love_chnut

Сайт Чернігівської політехніки:https://cpnu.cn.ua

Телефони Приймальної комісії:(0462) 665-201+380680687260,+380639499747.

Електронна пошта:[email protected]

Джерело: Приймальна комісія НУ “Чернігівська політехніка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *