ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ «РОЛЬ УНІВЕРСИТЕТУ В ЖИТТІ РЕГІОНУ. ПОШУК НОВИХ МЕХАНІЗМІВ ВПЛИВУ УНІВЕРСИТЕТІВ НА ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК РЕГІОНІВ»

Важливо ! Як написати мотиваційний лист
15.06.2022
24.05.2022 року здобувачка вищої освіти ОП “Правоохоронна діяльність” взяла участь у Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції з нагоди відзначення Дня науки 2022 в Україні “Актуальність та особливості наукових досліджень в умовах воєнного стану”
24.06.2022
Show all

ВІДБУВСЯ КРУГЛИЙ СТІЛ «РОЛЬ УНІВЕРСИТЕТУ В ЖИТТІ РЕГІОНУ. ПОШУК НОВИХ МЕХАНІЗМІВ ВПЛИВУ УНІВЕРСИТЕТІВ НА ВІДНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК РЕГІОНІВ»

23.06.2022 р., відбулося online засідання круглого столу «Роль університету в житті регіону. Пошук нових механізмів впливу університетів на відновлення та розвиток регіонів»

Круглий стіл було організовано НУ “Чернігівська політехніка» за участі керівництва Міністерства освіти і науки України, Чернігівської обласної військової адміністрації, Чернігівської обласної ради, ректорів закладів вищої освіти та запрошених гостей.

Кафедру правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін представляла доцентка Алла Нітченко.

Участники круглого столу обмінялися досвідом та думками щодо ролі університетів в житті громад та їх впливу на процеси відновлення зруйнованих міст внаслідок війни та розвиток регіонів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *