29.06.2022 в онлайн форматі провели останнє блог-кафе 10 «Блогінг в умовах війни: твоя історія важлива для світу» в рамках міжнародного проєкту «Я-Медіа»

28 червня Сormack Consultancy Group та університети Великобританії та України провели конференцію Twinning, яка включала підписання меморандумів про взаєморозуміння між партнерськими університетами
30.06.2022
30.06.2022 доцентка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Алла НІТЧЕНКО взяла участь в онлайн заході присвяченому презентації аналітичного звіту “ВІЙНА У ЦИФРОВОМУ ВИМІРІ І ПРАВА ЛЮДИНИ”
01.07.2022
Show all

29.06.2022 в онлайн форматі провели останнє блог-кафе 10 «Блогінг в умовах війни: твоя історія важлива для світу» в рамках міжнародного проєкту «Я-Медіа»

Разом з Нітченко Аллою, кандидаткою історичних наук, доценткою кафедри правоохороної діяльності та загальноправових дисциплін НУ «Чернігівська політехніка» обговорили, які теми і проблеми є актуальними для висвітлення в блогах у воєнний час, а також, яких вимог до подачі контенту потрібно дотримуватися та як просувати блоги соціальної дії з метою популяризації іміджу України в усьому світі. Під час інтерактивної вправи на Google серсвісі Jamboard учасники заходу візуалізували свої думки стосовно того, наскільки важливим є блогінг для розуміння молоддю того, що насправді відбувається в нашій країні.

Після обміну думками учасники краще усвідомили роль блогінгу як інструменту донесення правди під час війни. Попереду нас чекає ще підсумковий круглий стіл за результатами реалізації проєкту. Сподіваємося, що активним учасникам проєкту «Я-Медіа» є про що розказати та чим поділитися.

💛💙🌐 Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія).🌐 Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

Джерело: I am MEDIA Людмила Ремнева

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *