В УМОВАХ СКЛАДНОГО СЬОГОДЕННЯ ЗНАХОДИМО ЧАС ДЛЯ САМОРОЗВИТКУ, ПІДГОТОВКИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТА ПРОЄКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, РАЗОМ З НУ «ЧЕРНІГІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА»

28 червня 2022 р. завідувачка кафедри Олена Козинець брала участь у першому вебінарі на тему “ПРАВА ЛЮДИНИ: ПРИКЛАДИ МІЖНАРОДНОЇ СОЛІДАРНОСТІ” в межах нового проекту «В ПОШУКАХ СОЛІДАРНОСТІ»
14.07.2022
Доброго всім ранку!
29.07.2022
Show all

В УМОВАХ СКЛАДНОГО СЬОГОДЕННЯ ЗНАХОДИМО ЧАС ДЛЯ САМОРОЗВИТКУ, ПІДГОТОВКИ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТА ПРОЄКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, РАЗОМ З НУ «ЧЕРНІГІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА»

Доцентка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Алла Нітченко долучилася до вебінару-тренінгу «Розвиток Soft Skills для реалізації потенціалу молодих вчених».

Тренерками заходу були наші колежанки, учасниці проєкту «Реалізація потенціалу молодих вчених в інтеграції науки, освіти, бізнесу»:

Тетяна ШКОДА , докторка економічних наук, професорка кафедри бізнес-економіки та підприємництва ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана», сертифікована консультантка ППТ, коуч, авторка тренінгових програм та Інна СЕМЕНЕЦЬ-ОРЛОВА , докторка наук з державного управління, професорка, директорка Навчально-наукового інституту управління, економіки та бізнесу МАУП, членкиня Ради молодих вчених при МОН України, сертифікована тренерка з громадянської освіти.

‼️ Під час тренінгу опанували інструментарій positum-підходу в управлінні проєктними командами та цікаві вправи з розвитку креативності.

✔️ Отримані навички будуть реалізовуватися під час викладення навчальної дисципліни «Громадянська освіта» та стануть у пригоді під час амбассадорської діяльності в Програмі з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», в якій активну участь беруть здобувачі вищої освіти Університету.

Докладніше про Вступ до НУ «Чернігівська політехніка» 👇Приймальна комісія НУ “Чернігівська політехніка”https://www.facebook.com/prijom.stu.cn.uaта на офіційній сторінці НУ «Чернігівська політехніка» https://cpnu.cn.ua/vstup-do-universytetu/

Все буде Україна! Разом до Перемоги з Національний університет «Чернігівська політехніка»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *