Проведено бінарне заняття на тему: «Організація роботи чергових частин органів Національної поліції»

Здобувачі вищої освіти брали участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Соціально-гуманітарні виміри правової держави»
05.11.2022
Приймальна кампанія 2022 року добігає кінця…Славимо Вступ-2023!
17.11.2022
Show all

Проведено бінарне заняття на тему: «Організація роботи чергових частин органів Національної поліції»

9.11. 2022 р. відбулось чергове заняття у формі лекції для здобувачів вищої освіти II курсу групи ПД 211, що навчаються за ОПП «Правоохоронна діяльність», доцентом кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Марущак Н.В. разом з начальником відділу диспетчерської служби управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Чернігівській області Дроговозом Романом Олександровичем на тему: «Організація роботи чергових частин органів Національної поліції».

В межах лекції було розглянуто такі питання (теоретичний та практичний аспект):

1. Призначення чергової служби органів поліції (Марущак Н.В.);

2. Структура та система чергових частин органів поліції (Марущак Н.В.);

3. Організація реагування на заяви та повідомлення про кримінальні, адміністративні правопорушення або події та оперативного інформування в органах (підрозділах) національної поліції України (Дроговоз Р.О.);

4. Порядок ведення єдиного обліку в органах (підрозділах) поліції заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події (Дроговоз Р.О.).

Дроговоз Р.О. змістовно розказав про організацію реагування на заяви та повідомлення про кримінальні, адміністративні правопорушення або події, а також про технічне забезпечення роботи чергових частин.

Подібна форма опановування лекційного матеріалу у поєднанні теорії та практики знайшла позитивний відгук у здобувачів вищої освіти групи ПД-211.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *