Проведено бінарне заняття на тему «Організація діяльності патрульної поліції»

Приймальна кампанія 2022 року добігає кінця…Славимо Вступ-2023!
17.11.2022
Шановні наші студенти, наші випускники!!!!
17.11.2022
Show all

Проведено бінарне заняття на тему «Організація діяльності патрульної поліції»

15 листопада 2022 року згідно з тематичним планом дисципліни «Поліцейська діяльність» було проведено бінарне заняття (лекція) на тему «Організація діяльності патрульної поліції».

Заняття проводили доцент кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін, к. ю. н. Марущак Н.В. та інспектор з рекрутингу відділу кадрового забезпечення управління патрульної поліції в Чернігівський області Департаменту патрульної поліції, старший лейтенант поліції Росік Тетяна Володимирівна.

В межах заявленої теми були розглянуті питання: поняття та основні завдання патрульної поліції; принципи діяльності патрульної поліції; організація первинної професійної підготовки патрульних поліцейських, яких уперше прийнято на службу в поліції; особливості оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі. Живий інтерес та активне обговорення викликали питання про організацію первинної професійної підготовки патрульних поліцейських, яких уперше прийнято на службу в поліції та особливості оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі. По кожному з них Росік Т.В. давала інформацію практичного характеру та відповідала на питання студентів.

Заняття пройшло жваво, активно. Відчувалася зацікавленість аудиторії та актуальність даної теми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *