Оголошення!
30.03.2023
12 квітня 2023 викладачки кафедри Олена Козинець та Алла Нітченко брали участь у тренінгу “Принципи та інструменти асинхронного навчання” у межах курсу “Демократія: від теорії до практики” організованому Асоціацією викладачів громадянської освіти за підтримки IFES-Україна
12.04.2023
Show all

ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ

Для студентів випускних груп ПД-191 та ПД-201 ОПП “Правоохоронна діяльність” була проведена гостьова лекція 31.03.2023 р. на тему: «Служба в патрульній поліції»

Спікерами на лекції були:

– інспектор з рекрутингу відділу кадрового забезпечення управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції, старшим лейтенантом поліції Росік Тетяна Володимирівна та

– начальник відділу зв’язків із громадськістю управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції, старший лейтенант поліції Чемерис Аліна Сергіївна.

Гості ознайомили майбутніх правоохоронців зі структурою патрульної поліції, її місцем у системі Національної поліції, завданнями, які вона виконує в тому числі і під час воєнного стану.

Здобувачі вищої освіти мали можливість дізнатися про правила набору на службу до патрульної поліції, особливості проходження служби та соціального забезпечення поліцейських.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *