Завершились підготовчі курси до вступу на магістратуру спеціальності 081 «Право

Рейтинг Times Higher Education Impact Rankings 2023
06.06.2023
Викладачки кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін к.і.н., доцентка, Олена Козинець та к.і.н., доцентка Алла Нітченко взяли участь у майстерні «Коучинг, менторство, наставництво» проведеної UGEN в рамках всеукраїнського проєкту розвитку співпраці між бізнесом та закладами вищої освіти України «Uni-Biz Bridge
12.06.2023
Show all

Завершились підготовчі курси до вступу на магістратуру спеціальності 081 «Право

З 10 квітня 2023 року по 31 травня 2023 року на базі юридичного факультету ННІ права і соціальних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» були проведені онлайн-курси по підготовці до Єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для бакалаврів, які бажають продовжити навчання на освітніх програмах магістратури спеціальності 081 «Право».

Завдяки Курсам у вступників на магістратуру з’явилась можливість посилити свої знання у галузі права.

Курси складалися із основних блоків, що передбачені Програмою предметного тесту з права та міжнародного права, затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки 03.02.2022 року № 107, в межах яких і формувалися завдання.

Зокрема, складовими частинами Курсів стали: Конституційне право України; Адміністративне право України; Адміністративне судочинство в Україні; Цивільне право України; Цивільне процесуальне право України; Кримінальне право України; Кримінальне процесуальне право України; Міжнародне публічне право; Міжнародний захист прав людини.

Щиро бажаємо успіхів слухачам Курсів та загалом всім випускникам Університету при вступі на магістратуру!

Юридичний факультет НУ «Чернігівська політехніка» принагідно запрошує вступати на магістратуру за спеціальністю 081 «Право» на освітні програми «Адміністративна та цивільна юстиція» та «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»!

Випускників шкіл чекають спеціальності 262 Правоохоронна діяльність і 081 Право (освітні програми: «Право» та «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура»)!

Джерело: Національний університет “Чернігівська політехніка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *