До уваги випускників!!!
16.06.2023
Зазирнули за лаштунки майбутнього центру стартапів та інновацій НУ “Чернігівська політехніка”
25.06.2023
Show all

Рада роботодавців

Під патронатом Чернігівської обласної військової адміністрації в Національному університеті «Чернігівська політехніка» створена Рада роботодавців.

16.06.2023 у стінах Університету відбулося урочисте відкриття та перше засідання Ради роботодавців НУ «Чернігівська політехніка».

Рада роботодавців – це дорадчо-консультаційний орган, який створений із метою підвищення якості вищої освіти через формування ефективної співпраці між Університетом і роботодавцями-стейкхолдерами з питань удосконалення освітніх програм, практичної підготовки здобувачів вищої освіти, дуального навчання, працевлаштування та розвитку кар’єри, тощо.

Захід відкрили голова Чернігівської обласної військової адміністрації, голова Наглядової ради НУ «Чернігівська політехніка» В’ячеслав Чаус і начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський.

Колектив НУ «Чернігівська політехніка» щиро вдячний партнерам за підтримку в створенні Ради роботодавців, адже їх присутність у Раді є надзвичайно важливою для Університету, і вони є ключовими партнерами у забезпеченні якісної освіти, формуванні конкурентоспроможних фахівців для різних галузей економіки України.

Джерело: Національний університет “Чернігівська політехніка”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *