«Проходження служби в органах Національної поліції та забезпечення законності в діяльності органів поліції» – перше бінарне заняття в новому 2023-2024 навч.році

ІНФОСЕСІЯ КОНКУРСУ ГРАНТІВ
06.09.2023
ВІДБУЛАСЯ ЗАГАЛЬНОУНІВЕРСИТЕТСЬКА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА З ПРОТИМІННОЇ БЕЗПЕКИ
14.09.2023
Show all

«Проходження служби в органах Національної поліції та забезпечення законності в діяльності органів поліції» – перше бінарне заняття в новому 2023-2024 навч.році

Традиційним в роботі кафедри стало проведення бінарних занять за участі професіоналів-практиків. І першим таким заняттям в новому 2023-2024 навчальному році стала лекція, проведена 12 вересня 2023 року в межах дисципліни «Поліцейська діяльність» в групі ПД 221 на тему «Проходження служби в органах Національної поліції та забезпечення законності в діяльності органів поліції».

Заняття провели доцент кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін, к.ю.н. Марущак Наталія Володимирівна та заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП України в Чернігівській області, капітан поліції Лесніченко Яна Віталіївна.

На занятті органічно поєднались теорія та практика. Цікаво, повно, з прикладами з практики та особистого життя Лесніченко Я.В. пояснила питання про прийом на службу в органи Національної поліції, службове атестування поліцейських, про правовий та соціальний захист поліцейського, про підстави, порядок і терміни надання відпустки. Марущак Н.В. розказала про загальні вимоги, що висуваються до осіб, які бажають нести службу в органах поліції та особливості відповідальності поліцейських.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *