Викладачки кафедри долучилися до онлайн-презентації інклюзивного курсу громадянської освіти «Демократія через дії»

ЯК ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО МОЖЕ СПРИЯТИ СТАЛОМУ РОЗВИТКУ
28.09.2023
АДВОКАЦІЯ – РУШІЙНА СИЛА СОЦІАЛЬНИХ ЗМІН
06.10.2023
Show all

Викладачки кафедри долучилися до онлайн-презентації інклюзивного курсу громадянської освіти «Демократія через дії»

06 жовтня 2023 р. викладачки кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін долучилися до онлайн-презентації інклюзивного курсу громадянської освіти «Демократія через дії»

У заході брали участь доцентки кафедри – Олена Козинець і Алла Нітченко.

Презентували курс Руслана Коренчук, проєктна менеджерка порталу Дія.Освіта, Олександр Ткачинський, фахівець з громадянської освіти IFES Україна та Ірина Виртосу, співзасновниця громадської організації «Боротьба за права».

Під час презентації учасниці ознайомилися із методикою та навчальною програмою курсу, що складається з наступних елементів: навчального серіалу, який можна переглянути на національній платформі «Дія.Освіта», регіональних офлайн-тренінгів та ряду можливостей для випускників.

Презентований інклюзивний курс особливо цінний тим, що він орієнтований на людей з особливими потребами, які, на жаль, зазвичай залишаються поза увагою влади та громадських організацій.

Курс громадянської освіти «Демократія через дії» створений Міжнародною Фундацією виборчих систем (IFES) у партнерстві з ГО «Боротьба за права»

Відеозапис презентації доступний за посиланням https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1353222092258572

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *