Здобувачі вищої освіти спеціальності «Правоохоронна діяльність» (гр. ПД-231, ПД-211, ПД-221) та кураторка групи ПД-231, доцентка кафедри правоохоронної діяльності Алла Нітченко брали участь у вебінарі «Еразмус КА1 – мобільність для студентства»
10.10.2023
Здобувачі вищої освіти гр.ПД-231 взяли активну участь у засіданні Наукового гуртка «Правник»
11.10.2023
Show all

ВІДБУЛОСЬ БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ

10.10. 2023 року в групі ПД 221 згідно з навчальним планом було проведено бінарне заняття з дисципліни «Поліцейська діяльність» на тему «Здійснення дозвільної системи органами Національної поліції». Заняття провели Ковальов Андрій Володимирович, начальник відділу контролю за обігом зброї у сфері дозвільної діяльності ГУНП в Чернігівській області та Марущак Наталія Володимирівна, доцент кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін.

Питання теми були розкриті в повному обсязі: Марущак Н.В. пояснила поняття та правове регулювання дозвільної системи, Ковальов А.В. розкрив питання практичного характеру. Студенти мали можливість з перших вуст отримати інформацію про порядок видачі дозволів на придбання, зберігання, перевезення, виготовлення та використання предметів, засобів, які підпадають під дозвільну систему, відкриття та функціонування об’єктів дозвільної системи; облік об’єктів дозвільної системи. Контроль за об’єктами дозвільної системи; права органів поліції в разі виявлення порушень правил дозвільної системи; облік власників зброї, пристроїв; особливості придбання, зберігання та носіння, перевезення мисливської вогнепальної нарізної і гладкоствольної зброї, бойових припасів до неї, основних частин зброї, пневматичної, охолощеної та холодної зброї, пристроїв та патронів до неї громадянами.

Зустріч пройшла у дружній атмосфері, відчувалася зацікавленість аудиторії та актуальність даної теми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *