СТУДЕНТИ ОПП ПРАВООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ взяли участь у всеукраїнській акції

7 ДНІВ ПРОГРЕСИЛЬНОСТІ
20.10.2023
НПП кафедри пройшли Тренінг для активісток м. Чернігів на тему «ДОМАШНЄ ТА ГЕНДЕРНО ЗУМОВЛЕНЕ НАСИЛЬСТВО: ЗНАЮ, ЗАПОБІГАЮ, ВПЛИВАЮ» від UNFPA Ukraine
21.10.2023
Show all

СТУДЕНТИ ОПП ПРАВООХОРОННА ДІЯЛЬНІСТЬ взяли участь у всеукраїнській акції

Питання безпеки на дорогах надзвичайно важливі та опановуються студентами спеціальності «Правоохоронна діяльність» у межах дисципліни «Поліцейська діяльність».

Управлінням патрульної поліції в Чернігівській області Патрульна поліція Чернігівської області в рамках Всеукраїнської акції було презентовано спеціальний тренажер – симулятор зіткнення. Студенти 1 та 3 курсів спеціальності «Правоохоронна діяльність» та НПП кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Наталія Марущак та Світлана Веремієнко взяли активну участь у заході, мета якого – популяризація дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих заради збереження людських життів.

Ми всі учасники дорожнього руху: водії, пасажири, пішоходи, велосипедисти і т.д. Ми маємо пам’ятати, що автомобіль – це джерело підвищеної небезпеки. Тому дотримання правил – обов’язкове!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *