28 – 29 жовтня 2023 р. доцентки кафедри Олена Козинець та Алла Нітченко брали участь у тренінгу «Підхід заснований на правах людини в освітній діяльності»

БЕЗПЕКА НА ДОРОЗІ
03.11.2023
СУЧАСНІ ЗНАННЯ – ЗАПОРУКА УСПІХУ
16.11.2023
Show all

28 – 29 жовтня 2023 р. доцентки кафедри Олена Козинець та Алла Нітченко брали участь у тренінгу «Підхід заснований на правах людини в освітній діяльності»

28 – 29 жовтня 2023 р. доцентки кафедри Олена Козинець та Алла Нітченко брали участь у тренінгу «Підхід заснований на правах людини в освітній діяльності». Тренінг проводився для провайдерів(-ок) освітніх програм, зокрема: викладачів(-ок).

На тренінгу мова йшла про підхід заснований на правах людини; про втілення таких принципів підходу заснованому на правах людини як: участь, рівність та недискримінація, універсальність, неподільність, підзвітність; обговорили як застосовувати підхід заснований на правах людини в освітніх проєктах; як його втілювати при викладанні.

Тренінг проводив Назарій Боярський, правозахисник і тренер неформальної освіти, член Правління ГО «Інкубатор демократичних ініціатив», член тренерського пулу Департаменту у справах молоді Ради Європи, незалежний експерт Мережі з громадянської освіти у Східній Європі (EENCE).

Дякуємо організаторам за інформативний та інтерактивний тренінг.

Тренінг проведено в межах проєкту «Просування цінностей прав людини через впровадження підходу заснованому на правах людини у навчальні програми з громадянської освіти», що організовується консорціумом експертів/ок EENCE, фінансується Федеральним агентством з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung/bpb) за рахунок коштів, виділених Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини, програма «Розширення співробітництва з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства». Проєкт адмініструє громадська організація «Інкубатор демократичних ініціатив» (Україна).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *