“МУЛЬТИМЕДІЙНІ ІНСТРУМЕНТИ В ПРОВЕДЕННІ АДВОКАЦІЙНОЇ КАМПАНІЇ”

28 – 29 жовтня 2023 р. доцентки кафедри Олена Козинець та Алла Нітченко брали участь у тренінгу «Підхід заснований на правах людини в освітній діяльності»
04.11.2023
СУЧАСНІ ЗНАННЯ – ЗАПОРУКА УСПІХУ
16.11.2023
Show all

“МУЛЬТИМЕДІЙНІ ІНСТРУМЕНТИ В ПРОВЕДЕННІ АДВОКАЦІЙНОЇ КАМПАНІЇ”

14 листопада 2023 року доцентка кафедри Алла Нітченко взяла участь у тренінгу Школи адвокації для громадських лідерів в Україні та Сакартвело “Мультимедійні інструменти в проведенні адвокаційної компанії”.

Тренер – Торніке Мандарія, журналіст Грузинської служби Радіо Свобода. Під час тренінгу учасники/ці на прикладі міжнародних кампаній, активістів Сакартвело, розібралися як діють кампанії в площині кожного окремого суспільства та як варто розширити аудиторію і привернути увагу до необхідних питань, що може допомогти бути успішним конкретному матеріалу і цілій кампанії. Онлайн-школа проводиться ГО “Вектор прав людини (Україна) у партнерстві з ГО “Світ толерантності” (Сакартвело) в межах проєкту “Роль правозахисників)-ць) у євроінтеграції України та Сакартвело” за підтримки Human Rights House Foundation та фінансується Європейським Союзом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *