Здобувачі вищої освіти, які навчаються за ОП “Правоохоронна діяльність” долучилися до чергового засідання Наукового гуртка “Правник”

Увага! Онлайн-засідання Наукового гуртка “Правник”
21.11.2023
Відбулася гостьова лекція професора Крістофера Р. Келлі (США) для здобувачів вищої освіти та викладачів ННІ права і соціальних технологій та ННІ економіки
27.11.2023
Show all

Здобувачі вищої освіти, які навчаються за ОП “Правоохоронна діяльність” долучилися до чергового засідання Наукового гуртка “Правник”

Сьогодні, 22.11. 2023 р., відбулося чергове засідання Наукового гуртка здобувачів вищої освіти юридичного факультету «ПРАВНИК» на тему «НАУКОВІ ТЕЗИ: ПОНЯТТЯ ТА АЛГОРИТМ НАПИСАННЯ».

З метою активізації науково-дослідної діяльності здобувачів вищої освіти, шляхом правильного та грамотного планування організації роботи над науковими тезами, на засідання були запрошені здобувачі вищої освіти першого курсу усіх освітніх програм.

Захід проводила наукова керівниця Наукового гуртка «Правник», доцентка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Алла Нітченко.

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти дізналися, що таке наукові тези, який алгоритм їх написання та оформлювання, а також розібрали типові помилки написання наукових тез.

По закінченню тематичної зустрічі здобувачі вищої освіти, разом із науковою керівницею гуртка «Правник», долучилися до онлайн-семінару на тему: «РЕКОМЕНДАЦІЇ, ЩОДО НАПИСАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВИХ РОБІТ СТУДЕНТВАМ ГУМАНІТАРНОГО НАПРЯМКУ НАВЧАННЯ ПРИ ПЕРЕВІРЦІ НА ПЛАГІАТ», який було проведено зав. від. Наукової бібліотеки НУ «Чернігівська політехніка» Л. А. Селіверстовою.

Джерело: Науковий гурток “Правник”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *