В Україні стартувала  унікальна програма «Менторство для лідерів: європейська інтеграція та відновлення України»

Тренінг «Менеджмент соціальних проєктів у сфері громадської безпеки, відновлення громад та соціальної згуртованості»
18.02.2024
«Підходи до побудови проєктів пам’яті. Український досвід»
29.02.2024
Show all

В Україні стартувала  унікальна програма «Менторство для лідерів: європейська інтеграція та відновлення України»

За ініціативи Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроінтеграції Ольги Стефанішиної 29 січня 2024 року стартувала програма «МЕНТОРСТВО ДЛЯ ЛІДЕРІВ: ЄВРОПЕЙСЬКА ІНТЕГРАЦІЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ».

Мета даної програми – мотивувати молодь до відновлення України, мінімізувати відтік мізків за кордон, підготувати лідерів та лідерок Європейської України.

Програма складається з серії менторських сесій.

Перша сесія: «Програма менторства для інклюзивного відновлення та розвитку людського капіталу» відбулася у гібридному форматі за участі студентів юридичного факультету Навчально-наукового інституту права і соціальних технологій НУ «Чернігівська політехніка» 16 лютого 2024 р. Зокрема, активну участь у програмі взяли студенти ОП 262 «Правоохоронна діяльність» Максим Луценко, Вероніка Бондарець, Анжеліка Літвінчук, Анастасія Скляр та Марія Татарінова та НПП кафедри Олена Козинець та Алла Нітченко.

Менторами сесії були топ спікери, зокрема: Перший заступник Міністра освіти і науки України Євген Кудрявець, експерт ГО «UA Experts», асистент кафедри міжнародного права ННІ ІМВ КНУ ім. Тараса Шевченка, канд. юрид. наук Олександр Шевчук та консультантка Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Анна-Марія Чайковська.

Модерував захід голова ГО «UA Experts», громадський радник Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, канд. юрид. наук Сергій Ніженський.

Ключовою темою учасників першої менторської сесії стало обговорення проблеми адаптивного лідерства на шляху до інклюзивного відновлення України.

Програма менторства для інклюзивного відновлення та розвитку людського капіталу реалізується ГО «UA Experts» за донорської підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри» (UCBI) та за підтримки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *