Презентація результатів досліджень проєкту Science at Risk, м. Київ

НПП кафедри підвищували свою професійну майстерність з викладання навчального курсу “Вирішення виборчих спорів”
29.03.2024
Підвищення кваліфікації від ГО “Прогресильні” та її осередків на базі українських закладів освіти
09.04.2024
Show all

Презентація результатів досліджень проєкту Science at Risk, м. Київ

А ви знаєте, що таке БІЛІ КНИГИ? Відповідно до Великої української енциклопедії – це інформаційно-аналітичний документ, що інформує читачів про певну тему, питання, проблему або продукт.

2 квітня 2024 р. на запрошення команди Science at Risk завідувачка кафедри Олена Козинець була на презентації БІЛИХ КНИГ, створених у результаті досліджень проєкту Science at Risk.

Надзвичайно важливий проєкт, у результаті якого було створено 9 книг за 3-ма напрямами: Комунікація науки в небезпеці; Збереження науки в небезпеці; Відновлення науки в небезпеці.

У межах проєкту Science at Risk 30 українських вчених працювали 9 місяців в експертних робочих групах, аналізували ситуацію в країні й шукали шляхи розв’язання нагальних та довгострокових проблем, що виникли внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Досвід українських вчених зі збереження наукових праць, колекцій та установ ліг в основу дев’яти білих книг.

Science at Risk – це платформа для вчених, які потерпають від війни. Проєкт допомагає популяризувати експертизу українських вчених, знаходити міжнародні партнерства й розповідати історії науковців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *