Напередодні Дня працівників освіти т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет привітав освітян із професійним святом

Всеукраїнська конференція “Змішане навчання. Від теорії до практики”
02.10.2020
Підписано договір про співробітництво
06.10.2020
Show all

Напередодні Дня працівників освіти т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет привітав освітян із професійним святом

«Вашою працею, знаннями, добротою і любов’ю зростають нові й нові покоління юних українців. Це ви щоденно віддаєте школярам, студентам скарби своїх знань, прищеплюєте їм почуття любові до України, вселяєте віру в їхні сили, вчите долати труднощі та здобувати перемоги. Це від вашого професіоналізму та наполегливості залежить якість освіти. Це ви будуєте Нову українську школу, вкладаючи в учнів свою частинку душі. Адже тепло учительської доброти кожен із нас проносить через усе життя», – наголосив у відеопривітанні Сергій Шкарлет.

Він також додав, що нині, у складні часи випробувань COVID-19, педагоги зуміли зберегти освітянські цінності, мобілізувати сили, знайти нові форми і методи навчання – і вистояли у цій нелегкій ситуації.

«Зичу вам усім мирного неба, міцного здоров’я, добробуту, щастя у ваших родинах! Зичу нових перемог у професійній діяльності! Нехай здійсняться всі ваші мрії, реалізуються найсміливіші плани!» – звернувся до освітян Сергій Шкарлет.

Міністерство освіти і науки України 

2 жовтня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *