Напередодні Дня працівників освіти т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет привітав освітян із професійним святом
02.10.2020
Викладачем кафедри Карповою І.Г. було організовано екскурсію для студентів юридичного факультету НУ”Чернігівська політехніка”
08.10.2020
Show all

Підписано договір про співробітництво

06.10.2020 було підписано договір про співробітництво між Національним університетом «Чернігівська політехніка» та Чернігівським зональним відділом Військової служби правопорядку.

Серед основних напрямків співпраці договір визначає проведення спільних заходів, спрямованих на покращення іміджу обох сторін, також організацію гостьових лекцій, «круглих столів», семінарів, конференцій, конкурсів та інших навчально-методичних заходів; обмін інформацією і досвідом у галузі правоохоронної діяльності.

У межах співпраці було заплановано проведення гостьових лекцій, на яких офіцери військової служби правопорядку зможуть поділитися практичним досвідом зі здобувачами вищої освіти, які навчаються за освітньою-професійною програмою «Правоохоронна діяльність» у Національному університеті «Чернігівська Політехніка».

#che_polytech#ktidpkp_che_polytech

2 Comments

  1. Євгенія Проценко :

    Дякую за те що ви робите для нас , дуже захоплююче

  2. Євгенія Проценко :

    Дякую за те що ви робите для нас , дуже захоплююче

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *