Підписано меморандум про співробітництво між Управлінням поліції охорони в Чернігівській області та Національним університетом «Чернігівська політехніка»

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим від кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін
30.12.2020
Представники МФСА в гостях у НУ «Чернігівська політехніка»
14.01.2021
Show all

Підписано меморандум про співробітництво між Управлінням поліції охорони в Чернігівській області та Національним університетом «Чернігівська політехніка»

05.01.2021 року було підписано меморандум про співробітництво між Управлінням поліції охорони в Чернігівській області та Національним університетом «Чернігівська політехніка». Серед основних напрямків співпраці меморандум визначає: проведення спільних заходів, виступів і публікацій, спрямованих на покращення іміджу сторін, взаємне сприяння зміцненню їх позитивної ділової репутації, а також «круглих столів», дискусій, семінарів, конференцій, олімпіад, конкурсів та інших навчально-методичних заходів у сфері правоохоронної діяльності; спільна реалізація проектів у сфері надання інформаційно-консультаційних послуг; організація проходження практики здобувачами вищої освіти освітньо-професійної програми «Правоохоронна діяльність» (спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність») та ін.

У межах співпраці заплановано проведення гостьових лекцій співробітниками Управління поліції охорони, які зможуть поділитися практичним досвідом зі здобувачами вищої освіти.

Дякуємо керівництву Управління поліції охорони в Чернігівській області за співпрацю!

Фото: Начальник управління поліції охорони в Чернігівській області, полковник поліції Магдибор І.І. та представник НУ “Чернігівська політехніка” гарант ОПП “Правоохоронна діяльність” Берднік І.В.

#ChePolytech

#ktidpkp_che_polytech

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *