Представники МФСА в гостях у НУ «Чернігівська політехніка»

Підписано меморандум про співробітництво між Управлінням поліції охорони в Чернігівській області та Національним університетом «Чернігівська політехніка»
05.01.2021
22 січня День Соборності України
22.01.2021
Show all

Представники МФСА в гостях у НУ «Чернігівська політехніка»

13 січня відбувся візит Президента МФСА Володимира Рубцова та фінансового директора МФСА Тетяни Львової в місто Чернігів. Гості відвідали Національний університет «Чернігівська політехніка».

Керівництво університету, викладацький склад презентували учбово-матеріальну базу провідних факультетів та кафедр: автомобільного транспорту, деревообробних та меблевих технологій, харчових технологій, інженерії програмного забезпечення, комп’ютерної інженерії, кібербезпеки, соціальної роботи, правоохоронної діяльності та інших.

У рейтингу закладів вищої освіти України за даними наукометричної бази даних Scopus, Топ -200 України, у консолідованому рейтингу, рейтингу UniRank та в рейтингу за результатами вступних кампаній університет входить до 50-ти найкращих університетів України. З 2016 року НУ «Чернігівська політехніка» є учасником проєкту «Норвегія-Україна».

В ході візиту були підведені підсумки виконання проєкту NUPASS у 2020 році та обговорені перспективи співпраці з МФСА у 2021 році.

The International Foundation for Social Adaptation

14 січня о 19:58

НУ “Чернігівська політехніка” – офіційна сторінка

14 січня о 20:15  ·

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *