ЯКІСТЬ ОСВІТИ ПОНАД УСЕ!!!
14.10.2021
УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ОСВІТНЬОМУ ПРОЕКТІ
15.10.2021
Show all

ПРОВЕДЕНО БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ

13.10. 2021 р. було проведене бінарне заняття (лекція) на тему: «Організація діяльності патрульної поліції» для здобувачів вищої освіти другого курсу, що навчаються за ОПП «Правоохоронна діяльність».

Заняття підготували та провели доцент кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Марущак Наталія Володимирівна та інспектор з рекрутингу відділу кадрового забезпечення Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції Росік Тетяна Володимирівна.

На розгляд були винесені такі питання:

1. Поняття та основні завдання патрульної поліції.

2. Принципи діяльності патрульної поліції.

3. Організація первинної професійної підготовки патрульних поліцейських, яких уперше прийнято на службу в поліції.

4. Особливості оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі.

Лекційний матеріал викладався комплексно. Виклад матеріалу супроводжувався коментарями, поясненнями та прикладами практичного працівника. Студенти мали можливість задати питання, з’ясувати особливості несення служби у патрульній поліції.

Подібна форма опановування лекційного матеріалу у поєднанні теорії та практики знайшла позитивний відгук у здобувачів вищої освіти групи ПД-201.

Дякуємо нашому стейкхолдеру Тетяні Володимирівні за цікаву та змістовну зустріч!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *