ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЮРИДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ВІДВІДАЛИ ТЕМАТИЧНУ ЕКСКУРСІЮ В ЧЕРНІГІВСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЇ ІМ. В.В. ТАРНОВСЬКОГО
12.10.2021
ПРОВЕДЕНО БІНАРНЕ ЗАНЯТТЯ
14.10.2021
Show all

ЯКІСТЬ ОСВІТИ ПОНАД УСЕ!!!

8 ЖОВТНЯ 2021 р. завідувач кафедри Олена Козинець брала участь у семінарі «Якісна вища освіта: дискусія стейкхолдерів», який відбувався в актовій залі Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Семінар був організований та проведений НАЗЯВО Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. Говорили про покращення якості освіти, про те, як мотивувати здобувачів, про зв’язок між освітніми та професійними кваліфікаціями та вирішували практичні кейси.

Учасники та представники роботодавців забезпечили конструктивний діалог Модератором заходу був М. Винницький.Вирішення практичного кейсу «Обговорення інструментів якості» дозволило згуртувати учасників та подивитись на проблему якості освіти з різних точок зору. А саме, учасників семінару поділили на 5 груп (здобувачі, НПП, гаранти ОПП, адміністрація ЗВО, роботодавці), кожна з груп мала запропонувати конкретні заходи, які доцільно здійснювати усім учасникам освітнього процесу для покращення якості освіти.

Було цікаво та корисно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *