Заохочувальні подарунки від народного депутата України переможцям онлайн-вікторини

Національний університет “Чернігівська політехніка” увійшов до регіонального світового рейтингу QS
16.12.2021
Відбувся круглий стіл «ПРАВООХОРОННА СИСТЕМА УКРАЇНИ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»
17.12.2021
Show all

Заохочувальні подарунки від народного депутата України переможцям онлайн-вікторини

6 грудня 2021 р. за сприяння народного депутата України було організовано онлайн екскурсію до Верховної ради України студентам 7 навчальних закладів Чернігівщини. Під час екс

06 грудня 2021 року на запрошення народного депутата України Зуба Валерія Олексійовича студенти та викладачі юридичного факультету взяли участь в онлайн-екскурсії до єдиного законодавчого органу України — Верховної Ради України. У зв’язку з карантинними обмеженнями захід проходив в режимі онлайн.

Під час заходу учасники мали можливість ознайомитися з основними принципами роботи Верховної Ради України, взяти участь в онлайн-вікторині та задати запитання народному депутату України.

В онлайн-вікторині, окрім студентів юридичного факультету НУ “Чернігівська політехніка”, брали участь також студенти Національного університету “Чернігівський колегіум імені Т.Г. Шевченка”, Чернігівського базового медичного коледжу, Ніжинського агротехнічного інституту Національного університету біоресурсів і природокористування України, Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, Академії Державної пенітенціарної служби, Ніжинського фахового медичного коледжу.

Надзвичайно приємно, що переможцями цієї вікторини стали саме студенти нашого університету:

І місце – Спутай Ярослав, студент гр. ПД-211;

ІІ місце – Заворотинський Дмитро, студент гр. ПД-211;

ІІІ місце – Кальян Анастасія, студентка гр. КЮ-201.

Нагородження переможців відбулося 16 грудня 2021 року в стінах ННІ права і соціальних технологій Університету. Із заохочувальними подарунками від народного депутата до студентів завітала його помічниця Шарова Катерина, яка й привітала переможців презентами та побажала їм натхнення, високих професійних здобутків та постійно вдосконалювати свої знання.

Дякуємо Зубу Валерію Олексійовичу за надану можливість взяти участь в онлайн-екскурсії до Верховної Ради України та за пам’ятні подарунки для наших студентів! Пишаємося ними!

курсії серед різноманітних заходів було проведено вікторину, по її результатам було визначено три призові місця.

Перше та друге місце посіли студенти першого курсу спеціальності 262 “Правоохоронна діяльність” Спутай Ярослав та Заворотинський Дмитро відповідно.

Сьогодні 16 грудня призи було вручено помічницею депутата.

Вітаємо наших студентів з перемогою та бажаємо подальших успіхів!!!

Джерело: Навчально-Науковий інститут права і соціальних технологій Юридичний факультет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *