Відбувся круглий стіл «ПРАВООХОРОННА СИСТЕМА УКРАЇНИ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»

Заохочувальні подарунки від народного депутата України переможцям онлайн-вікторини
16.12.2021
З нагоди Міжнародного дня прав людини та в рамках заходів “16 днів проти насилля” студенти спеціальності “Правоохоронна діяльність” перглянули та обговрили фільм
20.12.2021
Show all

Відбувся круглий стіл «ПРАВООХОРОННА СИСТЕМА УКРАЇНИ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»

14 грудня 2021 р. відбувся круглий стіл на таку тему. Вже не один рік триває реформування правоохоронної системи України, ще рано говорити про завершення реформ. Але вже можна підвести проміжні підсумки проведеної роботи.

У круглому столі брали участь науково-педагогічні працівники, студенти та наші стекхолдери – практичні працівники, співробітники різноманітних правоохоронних органів та експертних установ. А саме: ГУ НПУ в Чернігівській області; Служби безпеки України, Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції; Військової частини 3082 Національної гвардії України; Чернігівської обласної прокуратури; Новгород-Сіверської окружної прокуратури; Чернігівського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України; Чернігівського відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

Круглий стіл став платформою для висловлення бачення нашими стекхолдерами напрямків розвитку правоохоронної системи в Україні, процесу підготовки правоохоронців у нашій державі, обміну досвідом між науковцями та практичними працівниками та джерелом важливої інформації для студенів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *