«СУЧАСНИЙ ЮРИСТ: ЯК ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІНЮЮТЬ ПІДХІД ДО ПРАВА»

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ТА УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ СТАРТАПІВ «StartUp – Way to Success»
26.09.2023
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ ПРАВНИКІВ
27.09.2023
Show all

«СУЧАСНИЙ ЮРИСТ: ЯК ТЕХНОЛОГІЇ ЗМІНЮЮТЬ ПІДХІД ДО ПРАВА»

26/09/2023 доцентки кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін Олена КОЗИНЕЦ та Алла НІТЧЕНКО долучилися до онлайн заходу  «Сучасний юрист: як технології змінюють підхід до права» організованого  Kyiv Legal Hackers –  частиною міжнародної спільноти на межі технологій та права.

Основні теми онлайн-обговорення торкалися питань автоматизації в юриспруденції, здійснення впливу штучного інтелекту на право та як технології змінюють юридичну освіту.

На івенті виступали наступні спікери:

  • Мельянков Віталій – юрист у Василь Кісіль і Партнери практики захисту даних, технологій, трудового права, розробник Electric Dispatch.
  • Білик Петро – керівник практики Технологій та інвестицій в Адвокатському об’єднанні Juscutum, спеціалізується з Legal Design, GDPR,  амбасадор від України в European Legal Tech Association, переможець номінацій видання Financial Times, співзасновник проєкту ReporTax.
  • Удовиченко Андрій – 6 років досвіду створення та налаштовування та автоматизації робочих процесів, а також Co-founder та Workflow designer в компанії Bot&Partners, LLM Cornell University в США, офіційний амбасадор Notion в Україні, викладач курсу “Цифрові інструменти” для студентів правників в Українському католицькому Університеті.
  • Бондаренко Регіна – 6 років досвіду у сфері юридичних інновацій, господарського та цивільного права, а також директор в ГО “Лігал Інновейшенс”, амбасадор Kyiv Legal Hackers, CEO & Founder у Правомен.
  • Скуратівський Євгеній – 5 років досвіду роботи із юридичними технологіями, а також юрист в ЮК “Міллер”, амбасадор Kyiv Legal Hacker, проєктний асистент ГО “Лігал Інновейшенс.”

Спікери поділилися своїми кейсами з використання технологій в юриспруденції, розповіли, як технології можуть спростити та оптимізувати робочі процеси юристів, як автоматизувати свою рутинну роботу та застосовувати ШІ в своїй діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *