Регіональний семінар ”Медіаграмотність та нові інформаційні виклики під час війни”
07.09.2022
НПП КАФЕДРИ ТА ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ БРАЛИ УЧАСТЬ У ШКОЛІ-ТРЕНІНГУ «МЕХАНІЗМИ ПОСИЛЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ЗГУРТОВАНОСТІ ТА СОЛІДАРНОСТІ В МІСЦЕВИХ ГРОМАДАХ ПІД ЧАС ВІЙНИ»
13.09.2022
Show all

До уваги наших першокурсників!

Приймальна комісія Чернігівської політехніки починає підбивати підсумки вступної кампанії для абітурієнтів, які вступають після середньої школи.https://stu.cn.ua/vstup…/rezultaty-zarahuvannya-2022-roku/

Ми вже оприлюднили накази про зарахування на бюджет, а сьогодні розмістили і перші списки наших студентів, які вступили на контракт.

Звертаємо увагу вступників, які ще не визначилися, де бажають навчатися! Чернігівська політехніка чекає на вас!

Подавайте оригінали документів і долучайтеся до студентської спільноти нашого універу. Чернігівська політехніка докладе всіх зусиль, щоб ви не розчарувалися.А тепер ми переходимо до останнього етапу кампанії – переведенню контрактників-пільговиків на бюджет. На цій же сторінці оприлюднено проєкт рішення Приймальної комісії про переведення на вільні бюджетні місця.

Просимо звернути увагу! Це лише проєкт! Остаточне рішення буде прийматися 19.09. До того часу в цьому документі можуть відбутися зміни (бо прийом оригіналів документів ще триває), але вони не будуть масовими.

Ми розуміємо, що вступників, які претендують на спеціальні умови зарахування, набагато більше, ніж ті два десятки бюджетних місць, які залишилися незайнятими в нашому університеті. Вже після 22.09 ми будемо звертатися до Міністерства освіти і науки щодо виділення вам додаткових бюджетних місць.

Сподіваймося, що конкурсна комісія МОН дотримається традиції минулих років і надасть бюджетні місця всім вступникам і вступницям, які мають на них право.

Джерело:

Приймальна комісія НУ “Чернігівська політехніка”

12 вересня  · 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *