НПП КАФЕДРИ ТА ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ БРАЛИ УЧАСТЬ У ШКОЛІ-ТРЕНІНГУ «МЕХАНІЗМИ ПОСИЛЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ЗГУРТОВАНОСТІ ТА СОЛІДАРНОСТІ В МІСЦЕВИХ ГРОМАДАХ ПІД ЧАС ВІЙНИ»

До уваги наших першокурсників!
12.09.2022
ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНИЙ СТАН МІЖНАРОДНОГО ПРАВА ЩОДО БІЖЕНЦІВ
17.09.2022
Show all

НПП КАФЕДРИ ТА ЗДОБУВАЧІ ВИЩОЇ ОСВІТИ БРАЛИ УЧАСТЬ У ШКОЛІ-ТРЕНІНГУ «МЕХАНІЗМИ ПОСИЛЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ЗГУРТОВАНОСТІ ТА СОЛІДАРНОСТІ В МІСЦЕВИХ ГРОМАДАХ ПІД ЧАС ВІЙНИ»

10-13 вересня у Києві пройшла чотириденна школа-тренінг «МЕХАНІЗМИ ПОСИЛЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ЗГУРТОВАНОСТІ ТА СОЛІДАРНОСТІ В МІСЦЕВИХ ГРОМАДАХ ПІД ЧАС ВІЙНИ». Цей захід проведено «Фундацією прав людини» в рамках реалізації Програми по відновленню порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час». Долучилися до нього 18 учасників з усієї України, а точніше Програма охоплює Волинську, Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Закарпатську, Кіровоградську, Сумську, Черкаську, Чернівецьку та Чернігівську області. В Чернігівській області Проєкт виконується ГО «Центер гендерної освіти» НУ «Чернігівська політехніка».

Участь у школі- тренінгу від юридичного факультету брали амбасадорка Проєкту Алла Нітченко, доцентка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін та Сніжана Павлова, здобувачка вищої освіти (група ПД-201).

Впродовж чотирьох днів з учасниками / цями тренінгу працювали та надихали на активне навчання лідерів громад в регіонах тренерки Олена Купенко та Христина Сахно.

Школа- тренінг була насичена фасилітованими дискусіями, роботою в малих групах та безліччю інтерактивних методик. Кожен день тренінгу доводив важливість згуртованості та солідарності в громадах.

Проєкт виконується НУ “Чернігівська політехніка”, ГО “Центр гендерної освіти” у співпраці з громадською організацією “Фундація прав людини” та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *